Over mij

 

Mijn naam is Trudemieke Wingelaar; werkzaam als intern begeleider in het basisonderwijs en in de kinderopvang en sinds voorjaar 2019 werkzaam als zelfstandig kindercoach.

Aan de Binnendams in Hardinxveld- Giessendam woon ik samen met Frank, onze zoon Sil en onze beagle Moor.  In het weekend worden we vergezeld door Twan, de oudste zoon van Frank.

Mijn hart ligt bij ontwikkeling. Ontwikkeling  in vertrouwen middels creativiteit en autonomie.

Na verschillende opleidingen gevolgd te hebben in onderwijs, begeleiding en management en hierin ervaring opgedaan te hebben, ontstond bij mij de vraag op welke manier ik mijn kennis, vaardigheden en ervaringen in zou kunnen zetten om ouders en kinderen te helpen bij vragen die te maken hebben met ontwikkeling en opvoeding. Vragen die om aandacht en ruimte vragen.

Vragen om bij stil te staan en samen de Twist#  te maken om weer verder te kunnen.

Ruimte en stilstaan, zorgen voor ruimte en inzicht. De ervaring leert dat deze behoefte groot is bij veel mensen.

Eén ding wist ik zeker; Het moest een mooie plek zijn, een speelse plek, een plek die uitnodigend is. Een plek die ruimte biedt aan creativiteit. 

Een plek waar mensen zich welkom voelen. De ruimte is er gekomen, in de vorm van een tuinhuis met zicht op de Giessen.

Wat is het een fijne plek geworden! Inmiddels heb ik daar al met heel wat kinderen en hun ouders mogen werken. Met veel plezier en voldoening.